Nezařazené · Tipy a recenze

Velikonoční soutěž 2 – s Favi a Tchibo

O internetovém vyhledávači Favi jste už ode mne číst mohli, před Vánoci jsem vám tu vypíchla několik tipů na dárky. Favi jsem si oblíbila moc, nemusím procházet x obchodů, bych našla co potřebuji, najdou to za mě, super, že ano :). Stovky obchodů na jednom místě a vy už si tak snadno můžete vybrat, co potřebujete. Horší je, že tam vždycky objevím spoustu dalších věcí, které nutně potřebuji :). No ale přiznejme si to, dost často se tam chodím i jen kochat a nasávat inspiraci :).

Favi funguje na principu vyhledávání, zadáte si co hledáte, což můžete co nejpřesněji definovat podle parametrů a Favi vám pomůže s výběrem hned v několika obchodech ♥.

A právě internetový vyhledávač Favi věnoval další dáreček do soutěže a to poukázku na nákup v hodnotě 500 kč do obchodu Tchibo! Tchibo není jen káva, ale najdete zde překrásné věci od oblečení až po nádobí. A právě na věcičky do kuchyně mě tento obchod před časem nalákal.

A JAK SE DO SOUTĚŽE ZAPOJIT?

1)  buďte fanouškem fb stránky rebarbora’s kitchen nebo ig profilu @rebarboras_kitchen (soutěž probíhá na fb i na ig, losovat budu ze všech účastníků, šanci na výhru tedy můžete zdvojnásobit!!).

2) buďte fanouškem fb stránky Favi nebo ig profilu @favicz_krasnebydleni

3) napište mi, co pěkného jste přes Favi ulovili/nebo co jste si tam vyhlédli. Ať mám taky inspiraci, že jo 🙂

Toť vše!

Po skončení soutěže vylosuji jednoho z vás, kdo splní všechny body soutěže (ty se mohou na fb a ig mírně lišit), komu poukázku na nákup v hodnotě 500 kč zašlu. Tak soutěžte, vybírejte, sdílejte a těšte se, hodně štěstí! ♥

Soutěž trvá do pondělí 2.4.2018 do půlnoci.

Edit: výherce je @marieruc

FAVI

 

 

Foto: zdroj Favi.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – <a href=“http://www.souteze.cz/“>Soutěže</a&gt;.cz a na <a href=“http://www.websouteze.cz“>Websoutěže</a&gt;.cz

4 komentáře: „Velikonoční soutěž 2 – s Favi a Tchibo

  1. Milá Báro, na Favi mě zaujaly solární lampičky do zahrady. Momentálně mě hrozně baví zahradničení, domácí pěstování zeleniny a možnost využít slunečních paprsků pro osvětlení. Takže jsem ráda, že se tyto výrobky dají sehnat i u nás v Čechách.

    To se mi líbí

  2. Favi mám hrozně moc ráda a vždy tam hledám inspiraci pro naše útulné bydlení. Moc se mi líbí různé bytové dekorace třeba krásné cedule nebo stojany na květiny.

    To se mi líbí

Přidat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.