Nezařazené · Tipy a recenze

5. Vánoční soutěž – Martinus

Ráda bych vám zpříjemnila vánoční čas a odměnila vás za přízeň a tak jsem připravila hned několik soutěží!

Soutěže budou probíhat na mém facebooku i instagramu, tak mě nezapomeňte sledovat, ať vám nic neunikne🙂.

Jelikož jsem milovník knih, nemůže u mě chybět soutěž o knihy a tak tentokrát soutěžíme o dárkový poukaz v hodnotě 300 kč + knihomolský merch, který pro vás věnovala Janča z Martinusu! Když se před lety u nás Martinus objevil, ihned si mě tento obchod získal svým přátelským přístupem k zákazníkům a fanouškům. A nejen to! Například si určitě vybavíte z nedávné doby Knižní šifru, která baví čím dál více lidí a i mě už třetím rokem úplně pohltila :). Prostě za Martinusem stojí skvělá parta lidí a já jsem tuze ráda, že právě s touto firmou mohu spolupracovat na knižních recenzích. A toho se bude týkat i váš soutěžní úkol.

Co pro výhru udělat?

1) buďte fanouškem stránky reBarbora’s kitchen na facebooku či instagramu
2) do komentáře pod soutěžní fotku na facebooku/instagramu mi dejte odkaz na kuchařku, na kterou byste si přáli recenzi nebo která vás v poslední době zaujala (takže můžete i tu moji :D). Můžete mi případně šoupnout odkaz i na jinou než kuchařskou knihu, tipů na dobrou knihu není nikdy dost 🙂

Odkazy na knihy hledejte na www.martinus.cz/

Pokud vás zajímá, které knihy zaujaly mne, tak z kuchařek rozhodně vede Francouzská venkovská a asi ji jen tak něco nepřekoná (zde recenze) a z ostatních je to zatím Losos v kaluži, kterou jsem zrovna rozečetla :).

Toť vše Tak hodně štěstí!

Soutěžit můžete do neděle 31.12.

A těšte se, bude pak i další skvělá soutěž! 😉

Tato soutěž probíhá na Facebooku reBarbora’s kitchen a Instagramu @rebarboras_kitchen.

Edit: výherce – Baruš Turková

 

DSC05771a

 

 

 

1 komentář: „5. Vánoční soutěž – Martinus

  1. Já jsem seniorka, která vaří vše a peče klasická staročeská jídla již ve svých 67r. tzv. od oka. Ráda si v časopiosech i na internetu přečtu nové kulinářské postupy a některé i s úspěchem vyzkouším, většinou jsou mé výtvory vydařené. Více se novot chytá moje dcera a já ji moc fandím, na novou ňamku nás pozve, či doveze ochutnat.Tak mě napadlo zasoutěžit si o kuchařku např. FRANCOUZSKOU,váš popis mne zaujal, pokud by to byla jiná s kuchařek tak i tu ráda v mé domácnosti přivítám a jak jsem i popsala, navštívila by do vedlejšího města i domácnost dcery. Hned dvoje využití by bylo.Ptáte se, kterou knihu jsem poslední dobou četla, Pod stromeček jsem od našich mladých dostala velice čtivou knížku Eliška Hašková-Collige-měla jsem jí přelousknutou za 3 večery,je tak poutavá, že nebýt ván. návštěv, tqak jsem jí překouskala i rychleji. Nyní přeputovala tato kniha k mé sestře a obejde všechny v naší rodině. Tak to máme mezi námi zavedené.:Seniorka Věra (fg:Marie Gryg.)

    To se mi líbí

Přidat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.